Şubat Ayı e Bülten Özel Sayısı:Sosyal Sorumluluk Kampanyamız

Şubat ayı e bültenimiz çıktı.Bu ayki sayımızın konusu Sosyal sorumluluk kampanyası:

TEMİZ ELLER SAĞLIKLI NESİLLER

2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, okul destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın artırılması, bu kapsamda sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi ve iyi uygulama örneklerinin ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET iş birliğinde "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi kapsamında hazırlayıp yürüttüğümüz Temiz Eller Sağlıklı Nesiller Sosyal sorumlıluk kampanyamızı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.

Kampanya planında yürütülen etkinlik çerçevesinde Okul Destek personelimiz ,Öğretmenler,Öğrenciler ve Velilerimiz  için hazırlanan çeşitli eğitim ve etkinliklerle hijyen farkındalığı sağlanmıştır.

Kampanyamız  boyunca yapılan çalışmalarımız şubat ayı e bültenimizde yayında.

Yayın: 30.03.2024 - Güncelleme: 30.03.2024 13:27 - Görüntülenme: 26