Eyl

Okul Müdürümüz Murat Bülent KAPLANOĞLU ve öğretmenlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat Dilek’i makamında ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulundu.

BASINDA BİZ

ÖZGÜR KOCAELİ GAZETESİ

Minikler Avrupa’dan ödül için başvurdular.

Süleyman Şah İlkokulu öğretmeni Gülay Çınar ve 3-C sınıfı e-Twinning Avrupa projelerinden biri olan Kitap Dostu Okul Projesi kapsamında Avrupa ödülleri için başvuruda bulunacak.

Öğretmen Gülay Çınar ve 3-C sınıfı öğrencileri 4 aylık hazırlığın ardından dijitalleşme çağında kitap okuma alışkanlığı ile ilgili proje yaptı. Dijitalleşen dünyada kitap okuma alışkanlığını dijital boyuta taşıyıp e-kitaplar ile bu alışkanlığı sürdürmek ve kitapla dost okul modelini yaygınlaştırmayı amaçlayan projede çok sayıda web aracı kullanılarak çocukların becerilerinin geliştirilmesi de sağlanıyor. Avrupa ödülleri yolunda Süleyman Şah İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Haz

Süleyman Şah İlkokulu 1. sınıf öğrencileri yılı bitirmenin coşkusunu Okuma Bayramı ile taçlandırdı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Haz

Süleyman Şah İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemizde düzenlenen törenle mezun oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Ünlü yazarımız Sayın Yalvaç Ural öğrencilerimiz ile buluştu. Ev sahibi Nesibe Aydın Okullarında gerçekleşen söyleşi de Sayın Ural'ın anlattığı masalı dikkatlice dinleyen öğrencilerimiz daha sonrasında kitaplarını imzalattı. Kendisine ve misafirperliğinden dolayı Nesibe Aydın Okullarına teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Çocuk Şenliği Programımızı Öğretmen Bandosundan şişme oyun parkına, pamuk şekerinden çizgi film karakterlerine kadar doya doya kutladık!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuk küçüklerin..

Okulumuz öğrencilerinden Zümranur AYBA, Okul Müdürümüz Sayın Murat Bülent KAPLANOĞLU'nun koltuğuna oturdu.

Yarınlar sizin  eseriniz olacaktır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Programımızı çoşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuk yine küçüklerin..

Okulumuz öğrencilerinden Elmira HALİL İlçemiz Kaymakamı Sayın Ömer Hilmi YAMLI'nın koltuğuna oturdu.

Nis

Okulumuzda önem verdiğimiz ve 2020 yılından bu yana devam eden e Twinning Projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz.

eTwinning | ESEP - European School Education Platform sistemi üzerinden yürütülecek olan Avrupa ortaklı yeni projemizin adı GAMEDUCATİON Eğitimde Oyunlaştırma

MART AYI BÜLTENİMİZ..

Nis

Hayalleri olanların, kitapları vardır..

Kütüphaneler Haftamız Kutlu Olsun!

Nis

“Orman Haftası” kutlama programımızdan kareleri sizlerle paylaştık.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programımızı Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Engin PINARBAŞ’ın katılımı ile gerçekleştirdik.